Cities: Skylines-utvidelse lanseres snart

Lanseringsdatoen for Cities: Skylines – Snowfall er klar. I tillegg blir det nytt gratisinnhold for alle.

Utvidelsen til Cities: Skylines er denne gangen kalt «Snowfall» – og er inspirert av vinter-Finland. Lansering er satt til 18. februar. Kun en snau uke til altså.

cities-skylines-gratisinnhold
Man kan oppleve rimelig vakre omgivelse i denne utvidelsen. Her er det nordlys i måneskinn.

Merkelig nok er Snowfall ikke lagt ut på Steam ennå, så den norske prisen er fortsatt uviss. På spillets hjemmeside er prisen 12.99 euro, som er to euro mindre enn den forrige utvidelsen, After Dark. Det merkelige var dog at den ble solgt for kun 99 kroner i Norge, så tar vi utgangspunktet i dette kan det hende vi ser priser på rundt 80 kroner. Det er lov å håpe i alle fall.

Som om utvidelsen ikke var nok, lanserer de også nytt gratisinnhold til spillet: et redigeringsverktøy som lar deg tilpasse temaene for kartene du lager. Man kan endre på det aller meste – til og med bruke egne bilder som teksturer for å lage et virkelig unikt kart. I en video publisert på Youtube (du finner den nederst i denne saken), ser vi blant annet hvordan utviklerne enkelt bytter ut månen med planeten Jupiter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.