Bli med på en livsfarlig flytur over Las Vegas

Las Vegas har blitt gjenskapt i imponerende detalj for den nye kampflysimulatoren DCS World 2. Vi har laget en video fra spillet.

Digital Combat Simulator-serien har i lang tid levert noe av det aller mest realistiske innenfor flysimulering i spillmarkedet. DCS World er en gratis flysimulator som inkluderer et stort landområde i Kaukasus (åstedet for Russlands invasjon av nabolandet Georgia i 2008), samt to kampfly. Produktet er samtidig en plattform for nedlastbare fly- og oppdragspakker.

Her har vi en A-10 Warthog.
Her har vi en A-10 Warthog.

Ny plattform under utvikling

Nå jobber utviklerne i Eagle Dynamics med DCS World 2, og den nye plattformen er allerede tilgjengelig i en alfa-utgave. Nye spillere bør egentlig bare installere DCS World 1.5, fordi landskapet fra originalspillet for øyeblikket ikke er mulig å bruke i DCS World 2.

Det finnes imidlertid allerede én stor ekspansjon for DCS World 2. Den heter Nevada Test and Training Range, og lar deg fly over en ganske stor bit av den amerikanske delstaten Nevada (DCS World 2 er kompatibel med alle flyene fra originalen). Jeg må si at det nye terrengets detaljnivå er svært imponerende.

I videoen under kan du se min bror, David Froholt, ta en høyst ureglementert svipptur over Las Vegas i en F-15C. Det er like før det går galt, men både han og bygningen kommer sånn cirka uskadd fra hendelsen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.