Elite Dangerous: Arena ble annonsert og lansert i dag

Frontier har gitt ut et helt nytt Elite-spill, for deg som bare vil skyte andre spillere i fillebiter.

Elite: Dangerous er et svært åpen verden-romspill der du må bruke lang tid på å tjene nok penger til å kjøpe de kuleste romskipene. Dette gjør du ved å drive handel, utføre ulike oppdrag, og så videre.

Action i rommet.
Action i rommet.

Men ikke alle har tålmodighet til slikt, og det er antakeligvis disse nyannonserte og -lanserte Elite Dangerous: Arena er ment for. Dette er rett og slett et rent actionspill, der du velger romskip og våpen, og så hiver deg ut i kamp mot andre spillere på nettet.

Spillet er tilgjengelig på Steam og direkte fra Frontier selv, og på Steam koster det en femtilapp.

Om du allerede eier Elite: Dangerous eller Elite Dangerous: Horizons, trenger du ikke å kjøpe det nye spillet. Disse spillene har nemlig en egen arena-modus, og denne er kompatibel med Elite Dangerous: Arena.

De tilgjengelige skipene er F63 Condor Federal Fighter, Imperial Fighter, Eagle og Sidewinder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.