Elite Dangerous: Arena ble annonsert og lansert i dag

Frontier har gitt ut et helt nytt Elite-spill, for deg som bare vil skyte andre spillere i fillebiter.

Elite: Dangerous er et svært åpen verden-romspill der du må bruke lang tid på å tjene nok penger til å kjøpe de kuleste romskipene. Dette gjør du ved å drive handel, utføre ulike oppdrag, og så videre.

Action i rommet.
Action i rommet.

Men ikke alle har tålmodighet til slikt, og det er antakeligvis disse nyannonserte og -lanserte Elite Dangerous: Arena er ment for. Dette er rett og slett et rent actionspill, der du velger romskip og våpen, og så hiver deg ut i kamp mot andre spillere på nettet.

Spillet er tilgjengelig på Steam og direkte fra Frontier selv, og på Steam koster det en femtilapp.

Om du allerede eier Elite: Dangerous eller Elite Dangerous: Horizons, trenger du ikke å kjøpe det nye spillet. Disse spillene har nemlig en egen arena-modus, og denne er kompatibel med Elite Dangerous: Arena.

De tilgjengelige skipene er F63 Condor Federal Fighter, Imperial Fighter, Eagle og Sidewinder.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.