Stor oppdatering til Train Fever

Nå kan du bruke kartverkets topografiske data for å lage egne spillmiljøer for det Transport Tycoon-aktige spillet.

Train Fever er et strategispill der du må tjene penger på å transportere varer og mennesker fra sted til sted i store, åpne landskaper. Det minner litt om klassiske Transport Tycoon, og bybyggerspill som Cities: Skylines.

Strømlinjer over trikkeskinnene.
Strømlinjer over trikkeskinnene.

Mange oppgraderinger

Spillet var ikke helt uten problemer da det først ble lansert i 2014, men utviklerne har frem til nå jobbet jevnt og trutt med spillet for å fikse de trøblete aspektene og gi spillet flere forbedringer – alt helt gratis. For noen dager siden fikk spillet sin siste store oppdatering, og den legger til flere kule funksjoner.

Du kan også dekorere jernbanene.
Du kan også dekorere jernbanene.

Den mest interessante er at man nå kan bruke topografiske kart for å lage egne spillmiljøer. Slikt kan man blant annet finne hos Kartverket, eller man kan bruke et program som World Machine for å generere egne høydekart. Den norske modderen OlaHaldor har allerede lagt ut flere norske kart, om du bare vil ha noe å spille på.

Andre nyheter inkluderer muligheten til å lage strømlinjer over trikkeskinnene (for elektriske trikker), og dekorere togbanene med objekter som kan «klistres» langs linjene. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon om oppdateringen.

Om du ønsker mer informasjon om spillet, kan du lese min anmeldelse på Gamer.no, og mine oppdaterte inntrykk her på Spillhistorie.no. Utviklerne røper forøvrig at de jobber med et nytt spill, og at de snart vil dele de første detaljene med omverdenen.

Toppbildet er fra OlaHaldors Stadler Flirt-modell, som kan lastes ned fra Train-Fever.net.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.