Nittitallsutgaven av Battlezone får nyversjon til våren

Rebellion har trukket sløret fra Battlezone 98 Redux, en ny utgave av det ambisiøse actionstrategispillet.

Da britiske Rebellion sikret seg rettighetene til Battlezone-serien, var det første de annonserte en lekker nyutgave av originalspillet fra åttitallet. Men det er ikke det eneste de jobber med. Nå har de nemlig avslørt detaljene om Battlezone 98 Redux, en nyversjon av Battlezone fra 1998.

Battlezone 98 Redux
Battlezone 98 Redux

Action og strategi

Nittitallsutgaven av Battlezone var veldig annerledes originalen, og leverte en ambisiøs kombinasjon av action og strategi der du ble satt i førersetet på en futuristisk stridsvogn, samtidig som du måtte gi ordre til dine allierte. Spillet skilter med to kampanjer, og sender deg ut i solsystemet vårt for å krige på ulike planeter og måner.

Battlezone 98 Redux er en oppusset versjon med HD-grafikk, nettbasert flerspiller og støtte for modifikasjoner via Steam. Utviklerstudioet, Big Boat Interactive, inkluderer tre utviklere som også jobbet med originalspillet, så forhåpentligvis har de peiling på hva de driver med.

Spillet skal lanseres for PC til våren, og kommer i alle fall til Steam. Her er en trailer, og under finner du et lite galleri med bilder:

Siden du har skrollet helt hit, skal du også få en trailer fra den kommende nyutgaven av åttitalls-Battlezone:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.