Det norske rytmeactionspillet Klang kommer i år

Ta en titt på den heftige traileren.

Den norske spillutgiveren Snow Cannon Games har annonsert sitt andre spill, nemlig Klang fra Hamar-baserte Tinimations. Dette er et actionspill der du spiller en kriger i todimensjonale miljøer, og må time angrepene dine til rytmen i musikken. Spillet skal være raskt og intenst, og kommer med musikk og lydeffekter fra EDM-komponisten bLiNd.

Wow.
Wow.

Utenom musikken, er mesteparten av spillet utviklet av én mann, Tom-Ivar Arntzen. Han forklarer til nettstedet Polygon at han alltid har likt rytmespill, men misliker hvordan de generelt bare handler om å trykke på knapper. Samtidig liker han actionspill som God of War, men misliker hvordan musikken ikke reagerer skikkelig på det som skjer på skjermen. Klang er et forsøk på å kombinere disse to sjangerne.

Lanseringsdatoen er ikke spikret enda, men skal vi tro annonseringen fra Snow Cannon Games kan vi forvente en utgivelse i sommer/høst. Klang lanseres på Windows, Mac OS og Linux, og her er en fersk (og temmelig kul) trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.