Might & Magic Heroes VII har fått gratisutvidelse

Med en kampanje som egentlig ble skrevet for Heroes of Might & Magic IV.

Ubisoft har lansert den første av to planlagte gratisutvidelser for Might & Magic Heroes VII, og historien bak disse er ganske interessant. Kampanjene i ekspansjonene ble nemlig opprinnelig skrevet for Heroes of Might & Magic IV, men kom av en eller annen grunn aldri ut. Det var hovedskribenten for Heroes of Might & Magiv IV, Terry B. Ray, som skrev kampanjene.

Skjermbilde fra den nye kampanjen.
Skjermbilde fra den nye kampanjen.

Nostalgisk ekspansjon

Den første kampanjen heter Unity, og lar deg lede Academy-fraksjonen over fem forskjellige spillkart. Handlingen følger heltene Genevieve Seymor og Pherlon, som reiser gjennom Broken Isles i verden Axeoth, på jakt etter en ny måte å bruke magi på.

Kampanjen inkluderer to nye vesener, 80 helter fra Heroes III og IV (basert på originalkunst av George Almond, og flere musikkspor fra Heroes IV (laget av Rob King og Paul Anthony Romero). Full nostalgi-pakke, med andre ord.

Den andre kampanjen heter Every Dog Has His Day, og her får vi lede Stronghold-fraksjonen gjennom tre kart. Denne er altså ikke ute enda. I tillegg til kampanjen, har spillet fått en omfattende oppdatering. Du kan lese alle detaljene om versjon 1.7 på det offisielle nettstedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.