Sandkassespillet Gnomoria er endelig «ferdig»

Da Steam lanserte sin «early access»-tjeneste i 2013 var byggespillet Gnomoria et av spillene på tjenesten. Nå er det ferdigutviklet.

Gnomoria var et av tolv spill som debuterte på Steam samtidig med «early access»-tjenesten i mars 2013. Der dukket det opp sammen med spill som Prison Architect, Kerbal Space Program og Kenshi, og fikk også selskap av Arma III. Etter en liten evighet i «early access» følger Gnomoria nå i fotsporene til Prison Architect og Kerbal Space Program, og har fått en ferdig versjon.

Bygg både over og under bakken.
Bygg både over og under bakken.

Bygg din egen gnome-festning

Dette er et byggespill i samme gate som Dwarf Fortress, der du får rollen som leder for en liten gruppe gnomer, og må hjelpe dem å bygge opp et mektig kongerike. Handlingen foregår i dataskapte miljøer som er forskjellige hver gang du spiller, og som kan endres fullstendig av det du finner på underveis.

I motsetning til Dwarf Fortress har Gnomoria et grafisk grensesnitt, og skal være langt lettere å lære. I løpet av tiden i «early access» har det samlet opp massevis av positive brukeranmeldelser, så det ser ut som utviklerne har brukt tiden ganske godt.

Her er trailerne fra spillets Steam-side, som tydeligvis ikke har blitt oppdatert siden 2013, men som virker å gi et greit inntrykk av spillet likevel:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.