Postal får nyversjon for PC og PS4

Er det virkelig nødvendig?

Det originale Postal-spillet setter deg i skoene til en fyr som har klikket, og som legger ut på et massedrapstokt i USA. Spillet er et todimensjonalt actionspill der du ser handlingen ovenfra, og konseptet er nok litt mer kontroversielt enn selve spillet (det tar ikke lang tid før ofrene begynner å skyte tilbake, som i ethvert actionspill).

Beklager hvis du leste «Portal» i tittelen, og ble skikkelig gira.
Beklager hvis du leste «Portal» i tittelen, og ble skikkelig gira.

Nå har Running With Scissors annonsert at spillet snart får en nyversjon, for Windows, Mac OS X og PlayStation 4. Datamaskinversjonen kommer i vår, mens konsollversjonen følger senere. Den nye utgaven skal være trofast til nittitallsoriginalen, men byr på oppdatert grafikk og en ny «rampage»-modus der du bare må holde deg i live så lenge som mulig.

Jeg har egentlig ikke noe imot spill som Postal, og likte faktisk oppfølgeren veldig godt. Men ærlig talt: På lista over alle nittitallsutgivelsene som fortjener å trekkes frem igjen, ligger Postal ganske langt ned mot bunnen. Det var aldri et spesielt godt spill til å begynne med, og bedre grafikk hjelper neppe på det området. Skjønt den nye karaktermodellene ser forferdelige ut, så…

Her er i alle fall en helt fersk trailer:

PS: Har du lyst til å spille et mørkt spill som utforsker litt av den samme tematikken, men på en god måte, så skal du heller ta en titt på Downfall. Eller kanskje nittitallseventyret Dreamweb.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.