Ny bilsimulator fra Brasil

Automobilista lar deg kjøre alt fra go-kart til svære offroadbiler, i offisielle, brasilianske serier.

Den brasilianske spillutvikleren Reiza Studios har lang erfaring med å lage bilspill basert på sine hjemlige serier og mesterskap, og i de senere årene har de også begynt å få mer og mer oppmerksomhet i resten av verden. Nå har selskapet lansert sitt nyeste spill, Automobilista.

Stor variasjon.
Stor variasjon.

Dette er en bilsimulator som inkluderer brasilianske serier som Stock Car V8, Copa Petrobras de Marcas, Formula 3 Brasil og Mitsubishi Lancer Cup, og hver eneste serie kommer med alt av biler og baner fra 2015. Spillet har alt fra go-karter til Formel 1-biler, og lar deg kjøre rallycross, standardbiler og delta i 24-timersløp i tillegg. For å nevne noe.

I tillegg skilter det med elementer som dynamiske baneforhold, avansert dekkmodellering, simulering av girsystemer, og så videre. Jeg har lagt inn et par videoer som viser litt av hva spillet tilbyr. Først, rallycross:

Så Formula V10:

Du finner flere videoer på spillets Steam-side. Der koster det 216 kroner med lanseringsrabatt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.