Interaktiv skrivetrening: Skriv for livet i Epistory

Når fiendene angriper i dette vakre spillet, må du skrive raskt for å overvinne dem.

Det tok ikke mange sekundene fra jeg startet Epistory-traileren til jeg visste at jeg måtte skrive en artikkel om dette usedvanlig flotte spillet – men det er ikke bare den origami-inspirerte grafikken som frister meg her.

Kamp med tastaturet som våpen.
Kamp med tastaturet som våpen.

Epistory låner nemlig litt fra spill som Segas kultklassiker Typing of the Dead, og baserer kampsystemet på tastaturferdighetene dine. Når du angripes av monstre dukker det opp ord over dem, som du må skrive så raskt du bare makter.

Spillet gir deg rollen som musen til en forfatter med skrivesperre, som rir rundt på en rødrev i et vakkert papirlandskap. Her må du bekjempe fiender og løse nøtter, og ikke minst, sanke inspirasjon for forfatteren. Jo mer du spiller, jo mer livlig og fargerik blir verden rundt deg.

Epistory er for tiden i «early access», der det har fått 47 positive brukeranmeldelser og én negativ. Det er med andre ord neppe spesielt dårlig. Om du ønsker å vente på fullversjonen, har utvikleren nylig annonsert at denne kommer 30. mars (Windows, Mac, Linux). Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.