Hva med litt turbasert andre verdenskrig-strategi?

Det ultrakompliserte Tigers on the Hunt er nylig lansert, men om du vil ha noe enklere kan du prøve Tank Battles: 1944.

I den siste tiden har det dukket opp et par nye, turbaserte strategispill satt til andre verdenskrig. Først ut var Tigers on the Hunt fra Matrix Games og SiliconSoft Systems, et usedvanlig avansert spill der hver tur deles opp i hele 16 ulike segmenter (åtte for hver spiller), der hver side kan ha opp til 450 enheter fordelt på fire ulike typer.

Tigers on the Hunt er kun tilgjengelig direkte fra Matrix Games, der det koster hele 460 kroner, så dette er åpenbart et spill for de svært spesielt interesserte. Da er Tank Battles: 1944 fra HexWar Games antakeligvis mer tilgjengelig. Dette spillet har nylig kommet til Steam, etter å ha vært ute på iPad en stund, og her foregår handlingen i langt mer begrensede miljøer.

Samtidig lover utviklerne avanserte, taktiske elementer som flanking, indirekte ild og så videre. Lokal flerspiller får vi også. Spillet koster 63 kroner med lanseringsrabatt på Steam, og de få brukeranmeldelsene som har dukket opp så langt, er positive.

Her er en spillvideo fra Tigers on the Hunt (på cirka en halvtime), etterfulgt av en gammel trailer for Tank Battle: 1944:

Denne videoen er fra iPad-versjonen av Tank Battle: 1944 – sjekk spillets Steam-side for en PC-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.