Norsk eventyrspill inspirert av norrøn mytologi

The Frostrune har fått utgiver, og en fersk trailer.

Den norske spillutgiveren Snow Cannon Games fortsetter sitt korstog for å bringe norske spill ut i verden, og har nå sikret seg rettighetene til det kommende eventyrspillet The Frostrune. I dette spillet får du rollen som en skipbrudden som klarer å karre deg i land på ei mystisk øy. Her finner du en landsby, men ingen mennesker. Alt tyder på at innbyggerne forlot stedet i all hast.

Guffent.
Guffent.

Utforsk en autentisk viking-verden

The Frostrune beskrives som et klassisk pek-og-klikk-eventyr, der du må utforske en mørk skog full av glemte runesteiner og gravhauger. I denne skogen finner du også «hemmeligheter og skjulte objekter», som du trenger for å løse øyas mysterium.

Utviklingen foregår hos Drammen-baserte Grimnir, en spillutvikler som ble dannet i 2013 av en gjeng utviklere som deler en interesse og lidenskap for vikingtiden og spill. De ønsker å gjøre spillene sine så autentiske som mulig, noe som definitivt lover godt i en verden der 95% av vikinger i spill minner aller mest om sjøfarende versjoner av Tolkiens dverger.

Spillet kommer til iOS, Android, Windows Phone og PC sent i år eller tidlig neste år. Her er en fersk trailer, og under finner du en teaser som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg da den plutselig begynte å spille i en fane i bakgrunnen:

3 kommentarer om “Norsk eventyrspill inspirert av norrøn mytologi”

  1. Spennende! God stemning i alle fall.

    Får krysse fingrene for at plot og helhet ikke tukles med så vi endelig, kanskje, kan få en troverdig urnorsk spillopplevelse.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.