Norsk eventyrspill inspirert av norrøn mytologi

The Frostrune har fått utgiver, og en fersk trailer.

Den norske spillutgiveren Snow Cannon Games fortsetter sitt korstog for å bringe norske spill ut i verden, og har nå sikret seg rettighetene til det kommende eventyrspillet The Frostrune. I dette spillet får du rollen som en skipbrudden som klarer å karre deg i land på ei mystisk øy. Her finner du en landsby, men ingen mennesker. Alt tyder på at innbyggerne forlot stedet i all hast.

Guffent.
Guffent.

Utforsk en autentisk viking-verden

The Frostrune beskrives som et klassisk pek-og-klikk-eventyr, der du må utforske en mørk skog full av glemte runesteiner og gravhauger. I denne skogen finner du også «hemmeligheter og skjulte objekter», som du trenger for å løse øyas mysterium.

Utviklingen foregår hos Drammen-baserte Grimnir, en spillutvikler som ble dannet i 2013 av en gjeng utviklere som deler en interesse og lidenskap for vikingtiden og spill. De ønsker å gjøre spillene sine så autentiske som mulig, noe som definitivt lover godt i en verden der 95% av vikinger i spill minner aller mest om sjøfarende versjoner av Tolkiens dverger.

Spillet kommer til iOS, Android, Windows Phone og PC sent i år eller tidlig neste år. Her er en fersk trailer, og under finner du en teaser som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg da den plutselig begynte å spille i en fane i bakgrunnen:

Relaterte innlegg

3 kommentarer om “Norsk eventyrspill inspirert av norrøn mytologi

  1. Spennende! God stemning i alle fall.

    Får krysse fingrene for at plot og helhet ikke tukles med så vi endelig, kanskje, kan få en troverdig urnorsk spillopplevelse.

Legg inn en kommentar