Intense Thumper kommer til PlayStation VR og Steam

Da Sony satte 12-årsgrense på PlayStation VR, mistenker jeg at det var spill som Thumper de hadde i tankene. Det virker skummelt intenst.

Thumper kombinerer rytmeaction og racing i en abstrakt verden. Utviklerne forklarer at spillmekanismene er nedstrippet og enkle, og at dette til gjengjeld tillater dem å øke farten og intensiteten til et nærmest ekstremt nivå. Dette er ikke bare noe de sier; ta en titt på videoen under, og tenk deg at du spiller dette spillet med VR-briller på.

Hver av spillets baner er spesialdesignet til å passe med musikken i bakgrunnen, og byr på alt fra svinger og hindringer til «bosser» som må overvinnes. Spillet kommer til PlayStation VR og Steam VR, men heldigvis blir det fullt mulig å spille det uten VR-briller også. Kanskje det er tryggest.

For meg personlig vekker Thumper minner om Audiosurf i Mono-modus. Mono er spillets desidert enkleste modus, men det er også den mest intense og – i mine øyne – beste. Når farten øker og man suser gjennom en vill berg-og-dalbane i Mono Pro, er det en utrolig oppslukende opplevelse. Jeg ser litt av det samme i videoene fra Thumper.

Spillet kommer senere i år, og her er nok en video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.