GOG har relansert Uprising: Join or Die

Etter lang tid uten særlig mye retrostoff fra GOG, har de gitt oss en spennende sjangerblanding fra nittitallet.

Uprising: Join or Die kom opprinnelig ut i 1997, og kombinerte action og strategi i tredimensjonale miljøer. Du får kontroll over en høyteknologisk science fiction-stridsvogn, men i tillegg til å styre denne rundt i førsteperson kan du bygge baser, samle ressurser og lede store styrker i kamp mot fienden, slik som i et tradisjonelt sanntidsstrategispill.

Spillet ble utviklet av Cyclone Studios, en utvikler som lagde flere gode spill, men aldri helt lykkes med salgstallene. Den originale utgiveren var 3DO, men nå er rettighetene hos Retroism. Spillet er til salgs for 4,09 euro med lanseringsrabatt.

Her er en gammel trailer:

GOG har vært veldig sløve med retroutgivelsene i det siste, etter en veldig god periode i fjor der de blant annet ga oss en bråte spennende Dungeons & Dragons-spill. Forhåpentligvis markerer Uprising starten på en ny, god periode med utgivelser fra butikken som i gode, gamle dager het Good Old Games.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.