XCOM-skaperen har annonsert et nytt spill

Phoenix Point høres litt ut som en fantasy-utgave av XCOM.

Den britiske spillutviklerlegenden Julian Gollop er en av svært få som kan få en artikkel på Spillhistorie.no basert på én enkelt Twitter-melding. I denne meldingen annonserer han sitt neste spill, Phoenix Point, som han sier får turbasert, taktisk kamp og strategi på verdenskartet.

Julian Gollops nyeste spill, Chaos Reborn.
Julian Gollops nyeste spill, Chaos Reborn.

Det høres med andre ord litt ut som XCOM – men beskrivelsen kan også passe på SimTex-klassikeren Master of Magic – som vi vet Gollop er en stor tilhenger av.

I Twitter-meldingen lenker han også til spillets nettsted, der det er null ekstra informasjon, annet enn et konseptbilde som tyder på at spillet blir satt til et ikke direkte fargerikt fantasiunivers.

Julian Gollop har svært lang fartstid i spillindustrien, og fikk gitt ut sitt første spill tidlig på åttitallet. Hans mest kjente titler er det originale XCOM (eller UFO: Enemy Unknown, som det het i vår del av verden), Laser Squad og Chaos. Sistnevnte fikk nylig en nyversjon/oppfølger fra Gollops studio i Bulgaria – som du faktisk får for halv pris på Steam denne uken.

Vi har skrevet oss opp på nyhetslisten til Phoenix Point, og kommer tilbake med mer informasjon så snart vi får den.

2 kommentarer om “XCOM-skaperen har annonsert et nytt spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.