Generals-aktige Act of Aggression får en ny start

Act of Aggression var et forsøk på å gjenskape opplevelsen fra spill som Command & Conquer: Generals. Nå jobber utvikleren med en ny versjon.

Da franske Eugen Systems lanserte Act of Aggression i fjor, opplevde de ikke den suksessen de antakeligvis hadde håpet på. Spillet fikk ikke noen spesielt god mottakelse av brukerne, og ifølge Eugen selv ligger snittet på Steams brukeranmeldelser på 66 prosent.

Store eksplosjoner er alltid viktig.
Store eksplosjoner er alltid viktig.

Gikk tilbake til tegnebrettet

Mange utviklere ville nok ha gitt opp, og gått videre til neste prosjekt. Det er imidlertid ikke hva Eugen tenker å gjøre. Nå har de nylig annonsert Act of Aggression: Reboot Edition, en nyutgave av spillet der de tar hensyn til kritikken de har fått. Her har de tatt hele spillet tilbake til tegnebrettet, og endret store deler av konseptet.

Endringene inkluderer blant annet et nytt økonomisk system med bare én enkelt ressurs, samt at du nå kjøper nye bygninger på en mer tradisjonell måte (der du betaler for noe, og det bygges). Enhetene skal også være flinkere til å reagere på det som skjer rundt dem, og se bedre ut.

Eugen er klar over at de også har mange spillere som liker Act of Aggression slik det fungerer nå, så de vil ikke lansere Reboot Edition som en oppgradering. I stedet vil de lansere det som et nytt spill, som vil være gratis for alle tidligere eiere. Det blir interessant å se hvorvidt nye kjøpere også får tilgang på den gamle utgaven av spillet.

Act of Aggression: Reboot Edition skal være nær ferdigstillelse. Før lansering vil Eugen gjøre spillet tilgjengelig for betatesting på Steam.

Her er lanseringstraileren fra originalen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.