Handelsspill inspirert av arabiske eventyr

I Caravan må du tjene deg rik på handel i Orienten, slik den fremstår i sagaer som Tusen og én natt.

Den tyske utgiveren Daedalic Entertainment vil gi ut handelsspillet Caravan i løpet av årets andre kvartal. I dette spillet sendes vi tilbake til den gamle Orienten, der du må lede en karavane som reiser gjennom ørkenen på jakt etter muligheter. I tillegg til å tjene penger på handel vil du møte på utfordringer og hendelser inspirert blant annet av eventyrsagaer som Tusen og én natt.

Min kamel er lastet med ...
Min kamel er lastet med …

Spillet skal være en sjangerblanding som byr på strategi, rollespillelementer og handel, og vil blant annet by på en autentisk gjengivelse av geografien i området. Mens du utforsker spillets verden vil karavanen din vokse, ettersom den tiltrekker seg flere medlemmer, kameler og helter. Men går du tom for vann midt i ørkenen, vil nok antallet kameler gå drastisk ned igjen.

Konseptet minner litt om den moderne klassikeren The Banner Saga, men her ser det ut som om du får mer frihet til å gjøre hva du vil. Det kommer imidlertid til å være historiedrevne oppdrag man kan følge.

Caravan kommer til Windows, Linux og Mac.

2 kommentarer om “Handelsspill inspirert av arabiske eventyr”

  1. Av en eller annen grunn begynte jeg å tenke på Renowned Explorers: International Society når jeg så de skjermbildene. Daedalic er i siget når det gjelder interessante spillprosjekter for tiden.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.