En liten titt bak scenene på Day of the Tentacle: Remastered

Nyversjonen av LucasArts’ klassiske Day of the Tentacle ble lansert denne uken, og Double Fine har lagt ut et lite glimt fra utviklingen.

Jeg tviler på at vi noensinne blir enige om hvilken av LucasArts-klassikerne fra åtti- og nittitallet som egentlig var «best», men jeg vet at mange setter 1993-utgivelsen Day of the Tentacle aller høyest på rangeringslista.

Denne uken ble det klassiske tidsreise-eventyret relansert i ny utgave, med forbedret grafikk og lyd, på PC og PlayStation 4. Utviklingen av nyversjonen ble utført av Double Fine Entertainment, studioet til den ene av Day of the Tentacles originale designere, Tim Schafer (den andre originaldesigneren var forøvrig Dave Grossman).

Nå har Double Fine gitt ut en liten video som gir oss et innblikk i hva som har skjedd bak scenene under produksjonen av nyutgaven. Ta en titt:

(personlig velger jeg The Secret of Monkey Island)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.