Star Wars-nostalgi på Steam

FMV-spillene Star Wars: Rebel Assault I og II har kommet på Steam, sammen med actionspillet Star Wars: Rogue Squadron 3D.

For lenge siden, i en galakse langt, langt borte, ble en håndfull gamle Star Wars-spill relansert på Steam. Okay, det skjedde i går, og jeg tror ikke datasignalene har rukket å nå noen andre galakser enn vår egen enda. De aktuelle spillene er i alle fall de to spillene i Rebel Assault-serien, og romskipspillet Rogue Squadron 3D.

Rebel Assault I og II er tidlige forsøk på interaktive filmer, av den typen vi fikk flere av da CD-ROM-formatet ble lansert, og spillutviklere plutselig fikk mengder av plass å boltre seg på. Spillene bruker forhåndsinnspilt video, og har både datagenererte sekvenser og video hentet direkte fra filmene.

Rogue Squadron er et mye mer tradisjonelt romskipspill, riktignok uten simulatorelementene fra klassikere som X-Wing og Tie Fighter. Spillet er kanskje mer kjent på Nintendo 64 enn PC.

Disse spillene har forøvrig lenge vært å finneGOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.