Assetto Corsa har fått en stor oppdatering

Nå kan du kjøre bil på den amerikanske landeveien i racingsimulatoren Assetto Corsa.

Assetto Corsa er en racingsimulator som ble lansert for en tid tilbake på PC, men som har fortsatt å få en rekke oppdateringer siden lansering. Nå har italienske Kunos Simulazioni lansert versjon 1.5 av spillet, og her får vi både nye biler og en ny bane å leke oss på.

Den nye veistrekningen.
Den nye veistrekningen.

Banen er, i motsetning til de svært realistiske andre banene i spillet, basert på fri fantasi. Kunos Simulazioni forklarer at en av blifabrikantene de hadde inngått partnerskap med lurte på om de kunne lage en fiktiv veistrekning for å gi potensielle kunder en følelse av å kjøre på landeveien. I utgangspunktet var Kunos skeptiske, men de lot seg overtale, og nå er de svært fornøyd med resultatet.

Banen heter Black Cat County, og er inspirert av de knusktørre miljøene øst i USA. Den kommer i tre varianter, og den korteste kan fullføres på cirka tre minutter. Selv om Kunos er fornøyd med banen, understreker de at den ikke representerer en ny retning for simulatoren, og at fokus fortsatt vil være på å bringe virkelige racingbaner til spillet.

Nå kan du stoppe innom depotet for å ta deg en kopp kaffe.
Nå kan du stoppe innom depotet for å ta deg en kopp kaffe.

Flere andre forbedringer

I tillegg til den nye banen, har en god porsjon av de gamle banene i spillet fått kraftige forbedringer i den nye oppdateringen. Det er fordi Assetto Corsa har tatt sin tid å utvikle, og banene som ble laget først, holdt ikke helt det samme nivået som de siste. Nå har disse blitt løftet opp til det samme kvalitetsnivået.

Tre nye biler får vi også – Abarth 595esseesse (med S1 og S2-oppgraderingene), Ford Mustang GT 2015 og Corvette C7 Stingray. Utvikleren har forøvrig nylig gjort en avtale med japanske Mazda for å bringe noen av deres biler til spillet. Oppdateringen inneholder også mengder av andre nyheter, slik som muligheten til å benytte seg av «pitstops» i enspillermodus og oppdatert dekkfysikk.

Om du foretrekker å spille på konsoll, kan du se frem til at spillet lanseres på PlayStation 4 og Xbox One i juni. Her er traileren som ble sluppet ved konsoll-annonseringen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.