Endless Legend får ny utvidelse neste uke

Det herlige strategispillet får snart en ny fraksjon, og en mer interessant vintersesong.

Franske Amplitude Studios jobber for tiden med å gjøre romstrategispillet Endless Space 2 klart for lansering, men det betyr ikke at de har glemt sitt forrige spill, nemlig det Civilization-aktige fantasy-spillet Endless Legend. Nå har de annonsert lanseringsdatoen for den neste utvidelsen.

Slik ser byene til The Allayi ut.
Slik ser byene til The Allayi ut.

Endless Legend: Shifters kommer 7. april, altså førstkommende torsdag, og introduserer en helt ny spillbar fraksjon. Den kalles The Allayi, og er en eldgammel rase som har voktet planeten Auriga siden oldtiden. De har faktisk et så nært forhold til Auriga, at de påvirkes fysisk av planetens tilstand.

Det betyr at de er rimelig fredelige om sommeren, men langt mer aggressive om vinteren. Ikke bare det, men egenskapene til enhetene deres endres også når temperaturen synker. Dermed blir de langt mer uforutsigbare å krige mot.

Informasjon om den nye fraksjonen.
Informasjon om den nye fraksjonen.

Shifters gjør også andre interessante ting med vinteren. Blant annet er det nå mulig at innsjøer og sjøer kan bli islagte. Vinteren bringer også med seg en ny ressurs som kalles «pearls of auriga». Disse kan du bruke i en ny bygning som er tilgjengelig for alle rasene, der de kan investeres i ulike fordeler som spesialdistrikter og forsvarstårn.

Amplitude har også lagt ut en video der den nye fraksjonen presenteres:

3 kommentarer om “Endless Legend får ny utvidelse neste uke”

  1. Nå må jeg se å få spilt disse spillene……

    PS: Forøvrig skuffende om ikke tilbakemeldingen min på e-sportssatsningen ble sent inn engang! Jeg som hadde gjort meg så flid….. ;p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.