The Bunker er en psykologisk grøsser med ekte video

Dette uhyggelige spillet blir et moderne svar på nittitallets FMV-spill.

Splendy Games har annonsert The Bunker, et dataspill uten en eneste datagenrert visuell effekt. Spillet bruker i stedet ekte video, med ekte skuespillere som Adam Brown (The Hobbit) og Sarah Greene (Penny Dreadful).

Film-aktig plakat.
Film-aktig plakat.

Handlingen foregår i et Fallout-aktig bomberom mange år etter at verden – eller i alle fall England – har blitt fullstendig ødelagt av atomkrig. Like etter bombene falt, var det mange mennesker i bunkeren. Men nå er du den siste overlevende.

Ekte miljøer

Filmingen har funnet sted i et ekte bomberom i Essex i England, der regjeringen så for seg at folk skulle kunne leve i mange år etter en eventuell atomkrig. Du må utforske det svære, underjordiske anlegget, der du må løse gåter og finne hemmeligheter som trigger hovedpersonens minner om hva som har skjedd tidligere.

Historien er ikke-lineær, og kan tas i en rekke ulike retninger avhengig av hva du gjør. Folkene bak spillets historie skal ha vært involvert i Broken Sword-serien, The Witcher og SOMA.

The Bunker gis ut av Green Man Gaming (ja, de som eier den digitale spillbutikken), og kommer på PC til sommeren. I løpet av årets tredje kvartal kommer det til konsoll, da via Wales Interactive, og i det siste kvartalet er det mobilformatene som får sin versjon (via All 4 Games).

Trailer (som garantert ser proffere ut enn du forventer):

 

2 kommentarer om “The Bunker er en psykologisk grøsser med ekte video”

  1. Fikk meg til å tenke på Critical Path, som fulgte med første CD-rom’en min på begynnelsen av 90-tallet. Får for deres skyld håpe dette «spillet» blir bedre. :P

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.