Neste helg kan du teste nye Doom

Bethesda inviterer til åpen betatest på PC, PS4 og Xbox One.

Som du helt sikkert vet, kommer det snart et nytt Doom-spill. Det heter bare Doom, siden utgiver Bethesda åpenbart vil gjøre livet vanskelig for folk som dermed må spesifisere om de snakker om nye Doom eller gamle Doom, og kommer til Xbox One, PC og PlayStation 4.

Her har det visst sneket seg inn en selfie fra mitt eget fotoalbum. Beklager det.
Her har det visst sneket seg inn en selfie fra mitt eget fotoalbum. Beklager det.

Spillet lanseres 13. mai, men allerede neste helg kan du teste flerspillermodusen. Da arrangeres nemlig en åpen betatest for alle plattformer.

To spilltyper og to kart

Testen tar for seg to spilltyper, nemlig Team Deathmatch og Warpath. I den første må to lag på opp til seks spillere slakte hverandre ned for fote, og i den andre må de gjøre samme greia, samtidig som de tar over visse punkter på kartet. Betatesten inkluderer to brett, og et utvalg våpen fra spillets arsenal.

Svipp innom betatest-nettstedet og registrer deg, om du føler deg fristet. Testen varer altså fra 15. april til 17. april, og du kan forhåndsnedlaste spillet fra og med 12. april.

PS: I kveld dukker legendariske John Romero opp på Teknisk museum for å snakke om originale Doom. Det er sikkert ikke dumt å stikke innom, hvis du har anledning.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.