Theme Park-inspirerte Parkitect får snart tidliglansering

Bygg din egen fornøyelsespark i dette nye spillet inspirert av klassikere som Theme Park og Rollercoaster Tycoon.

Den 5. mai lanseres ParkitectSteams «early access»-tjeneste. Dette er et økonomisk strategispill der du må bygge og drifte din egen fornøyelsespark, og som i sjangerens gamle klassikere kan du blant annet designe berg-og-dalbanene dine selv.

Whee!
Whee!

Selv om det er ganske åpenbart hvor spillet har hentet inspirasjonen (har du forresten lest vårt tilbakeblikk på Theme Park?), ser det ut til å by på noen nye elementer. Blant annet må du bygge et effektivt transportnettverk for å sikre at de ulike kioskene, butikkene og restaurantene i parken din har varene de trenger.

Du må også bygge ulike bygninger og strukturer som hjelper deg å drifte parken, og disse bør skjules for de besøkende slik at de får en bedre opplevelse av parken.

Ellers skryter utviklerne av omfattende støtte for modifikasjoner og spillerskapt innhold.

Planen er at spillet skal befinne seg i «early access» i noe over ett år, og at det på den tiden blant annet skal få en kampanje, mer avanserte muligheter for styring av de ansatte, og mye mer innhold. Utviklerne sier også at ressurssystemet ikke er ferdig enda. Du kan følge med på utviklingen på den offisielle utviklerbloggen, som forøvrig er ganske fascinerende.

Det blir spennende å se hvordan Parkitect klarer seg mot det åpenbart langt mer påkostede Planet Coaster. Her er i alle fall en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.