Train Fever får ambisiøs oppfølger

Om du likte Transport Tycoon, bør du nok følge med på det kommende spillet Transport Fever.

Train Fever er et strategispill der du må tjene penger på å frakte varer og mennesker ved hjelp av tog, trikk, buss og lastebil. Du må legge jernbaner og veier, kjøpe inn farkostene du vil bruke, og sette opp potensielt ganske avanserte transportruter for å sikre at tingene kommer dit de skal.

Nye muligheter.
Nye muligheter.

Til høsten får Train Fever en oppfølger ved navn Transport Fever. Som det nye navnet indikerer, får du denne gangen enda flere muligheter til å frakte ting. Du kan nemlig bruke både skip og fly for å sikre at varer og mennesker kommer dit de skal. Totalt blir det over 120 transportmidler å velge mellom, i løpet av over 150 år med historie.

I originalspillet handlet alt om sandkassemodus, men oppfølgeren får også en kampanjemodus med historisk inspirerte oppdrag satt til Amerika og Europa. Ellers ser det ut til at spillet vil bygge videre på fundamentet fra Train Fever, og utviklerne hevder selv at det vil skilte med det kraftigste og mest intuitive bane- og veibyggingsverktøyet noensinne sett i et spill.

Omfattende støtte for spillerskapte modifikasjoner og eget innhold loves også. I tillegg ser grafikken ser ut til å ha fått seg et løft, som du kan se i denne traileren:

Jeg var ganske streng med Train Fever da jeg anmeldte det på Gamer.no, men etter noen oppdateringer ble det en langt bedre opplevelse. Derfor gleder jeg meg stort til denne oppfølgeren. Utviklerbloggen skal jeg definitivt følge med på.

En kommentar om “Train Fever får ambisiøs oppfølger”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.