I dag lanseres Twilight Struggle på Steam

Et av de mest kritikerroste moderne brettspillene får digital versjon.

Twilight Struggle er et brettspill der målet er å vinne den kalde krigen, samtidig som man unngår at den blir så varm at atombombene begynner å hagle. Dette gjør man ved å spille ut forskjellige kort som representerer hendelser i ulike deler av verden, som igjen påvirker det politiske landskapet. På den måten kan du skaffe allierte og innflytelse, og dermed mer makt.

Originaldesignerne har hjulpet med å utvide romkappløpet for den digitale versjonen.
Originaldesignerne har hjulpet med å utvide romkappløpet for den digitale versjonen.

Alle disse hendelsene er basert på virkelige, historiske hendelser fra den kalde krigen.

I dag lanseres en digital utgave av Twilight Struggle på Steam. Denne utgaven skal være en trofast gjengivelse av originalspillet fra GMT Games, og byr på en serie enspillerscenarier, samt muligheten til å utfordre en annen spiller. Da spillet ble folkefinansiert lovet utviklerne LAN-basert flerspiller i tillegg til nettbasert (som krever egen konto hos dem), så vi får håpe dette fortsatt er en del av pakka selv om de ikke går i detalj om flerspillermulighetene på Steam-siden.

I tillegg til PC-formatene skal spillet komme til PlayStation 4, Vita og mobile plattformer.

4 kommentarer om “I dag lanseres Twilight Struggle på Steam”

  1. Har alltid hatt lyst til å prøve brettspillvarianten, men det ser jo litt vel komplisert ut….. så bra det kommer en PC-versjon til en brøkdel av prisen, så kan man teste om man liker det uten å punge ut for masse papp og plastikk.

    Svar
    • Det er overraskende greit å sette seg inn i. Jeg opplever mange moderne brettspill som veldig vanskelige å komme inn i (har en hel haug nå, som vi bare har spilt én tur elns, fordi vi ble lei før vi klarte å lære dem). Men dette gikk rimelig fint.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.