Final Fantasy IX er ute på PC

Square Enix har relansert det klassiske JRPG-spillet på Steam.

Om du er en av de mange som liker japanske rollespill, er sjansene store for at Final Fantasy-serien er en favoritt. Den har stort sett holdt seg på konsollplattformene, men i de siste årene har noen av de klassiske spillene i serien også dukket opp på PC.

Taktisk JRPG-kamp.
Taktisk JRPG-kamp.

I dag ble Final Fantasy IX lansert på Steam. Dette spillet kom opprinnelig i år 2000 for den originale PlayStation-konsollen. Den nye versjonen har Steam-«achievements», autolagrefunksjon, og HD-video. Ellers ser det ut til å være rimelig identisk med originalen, men utviklerne har lagt inn syv «boosters» som rett og slett ser ut til å være ulike juksemetoder for spillere som ønsker å fokusere på historien.

PC-versjonen er basert på mobilutgaven som ble lansert tidligere i år, og som seg hør og bør klager flere av brukeranmeldelsene på at Square Enix ikke har gjort seg så veldig mye flid med overføringen til datamaskinen. Men et stort flertall er likevel positive. Spillet koster i utgangspunktet 147 kroner på Steam, så direkte billig er det ikke. Med lanseringsrabatt blir prisen 118,39 (!) kroner.

En kommentar om “Final Fantasy IX er ute på PC”

  1. Jeg vet ikke om jeg tilfeldigvis bare har sett bilder fra de aller verste (FF4, huff), men jeg synes de Final Fantasy spillene ser så forferdelige ut! Rent grafikkmessig altså. Bortsett fra Tactics da, og sannsynligvis de første spillene som jeg antar var mer som tactics enn det greiene det er bilde av her…

    Nei, Anachronox perfeksjonerte nok 3D jRPG grafikk. :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.