Aurion er et rollespill inspirert av afrikansk mytologi

Et indie-studio i Kamerun har laget rollespill i «Tales of»-stil.

Aurion: Legacy of the Kori-Odan beskrives som et episk actionrollespill satt til en vakker fantasiverden inspirert av Afrika. Handlingen følger prins Enzo Kori-Odan, som har blitt avsatt i et kupp organisert av stebroren sin, samme dag som han giftet seg med sin kjære Erine Evou.

Aurion
Aurion

Paret har nå blitt sendt i eksil, men de har ikke tenkt å leve ut sine dager i landflyktighet. I stedet vil de nå reise verden rundt på jakt etter allierte, slik at de kan ta hjemmet sitt tilbake. Eventyret skal by på mange overraskelser og interessante temaer, samt et omfattende, todimensjonalt kampsystem. Utviklerne trekker frem de klassiske spillene i Tales of-serien med JRPG-spill som spillmessige inspirasjonskilder.

Spillet er utviklet av et lite indie-studio ved navn Kiro’o Games, basert i Yaoundé i Kamerun. Det er spennende å se at også det afrikanske kontinentet begynner å få en spillutviklerscene, og det er veldig positivt at et kontinent som dessverre har vært veldig oversett av spillmediet generelt begynner å få egne stemmer.

Aurion koster i utgangspunktet 140 kroner på Steam, men med lanseringsrabatt er prisen 119 kroner. Her er en trailer:

En kommentar om “Aurion er et rollespill inspirert av afrikansk mytologi”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.