Ny Stellaris-trailer viser hva spillet handler om

Det neste storprosjektet fra våre svenske naboer i Paradox er snart klart for lansering.

Paradox har vært innom romstrategisjangeren et par ganger i årenes løp, men da kun på utgiversiden. Stellaris er deres første egenproduserte spill i sjangeren, og her kombinerer de sin egen ekspertise innenfor storstrategispill med de mer tradisjonelle mekanismene fra 4X-sjangeren (Master of Orion, Galactic Civilizations).

Resultatet ser ut til å bli et av årets mest interessante og dynamiske spill.

Like før helgen la selskapet ut en kul trailer som viser mye av hva spillet handler om, i forbindelse med at man nå kan forhåndsbestille det (prisen på Steam er 270 kroner her i Norge, så du sparer faktisk 100 kroner på å bestille det der i stedet for hos Paradox selv, der du kun får Steam-kode uansett). Ta en titt på den ferske traileren:

Uka før la de forøvrig ut første del av en utviklerdagbok, som du også bør sjekke:

Spillet lanseres 9. mai. Det er ikke lenge til!

2 kommentarer om “Ny Stellaris-trailer viser hva spillet handler om”

  1. Det blir enda litt billigere om man kjøper det på Green Man Gaming, nå som det er 25% tilbud der. De videoene jeg har sett til nå har virket såpass interessante at til og med jeg har forhåndsbestilt.

    Svar
    • Dangit! Jaja, jeg var så fornøyd med den lave prisen på Steam at jeg kostet på meg soundtracket også, så jeg skal ikke klage på at jeg ikke fikk spillet noen kroner billigere.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.