Cossacks 3-utvikleren søker betatestere

GSC Game World utsetter lanseringen av sanntidsstrategispillet, og søker hjelp fra spillmiljøet.

Husker du Cossacks-spillene? Det originale Cossacks ble lansert i 2001, og var et av flere østeuropeiske sanntidsstrategispill som gjorde det svært godt på PC-markedet i denne perioden (Sudden Strike og Blitzkrieg er to andre). Nå er serien på vei tilbake, og i den forbindelse ser utvikler GSC Game World etter betatestere.

Det ser ikke så galt ut!
Det ser ikke så galt ut!

Utviklerne jobbet egentlig mot en lansering i disse dager, men forteller på Facebook at de siste månedene har vært svært tøffe, og at de nå har innsett at det ikke nytter å prøve å rushe spillet ferdig. I stedet ønsker de spillmiljøets hjelp for den siste finpussen, og om du har lyst til å hjelpe dem, kan du sende inn en søknad via det offisielle nettstedet.

Cossacks 3 blir et sanntidsstrategispill av den gamle skolen. Som seg hør og bør i denne typen spill må du samle ressurser og bygge hærer, og i likhet med forgjengerne skilter det med tusenvis av enheter på slagmarken samtidig. Vi loves også sjøslag, dataskapte spillmiljøer og kanonkuler styrt av realistisk fysikksimulering.

GSC Game World ser ikke ut til å ha lansert noen trailere fra spillet enda, men du kan ta en titt på disse «videoskjermbildene»:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.