Nå er Battle Worlds: Kronos ute på konsoll

Turbasert strategi inspirert av de klassiske Battle Isle-spillene fra Blue Byte.

Battle Worlds: Kronos ble lansert på PC-formatene for en stund siden, og har nå kommet til Xbox One og PlayStation 4. Spillet er et futuristisk, turbasert strategispill inspirert av de klassiske Battle Isle-spillene, og i likhet med inspirasjonskildene skal det være lett å lære, samtidig som det tilbyr mye dybde.

Mon tro hvordan dette spillet kontrolleres på konsoll.
Mon tro hvordan dette spillet kontrolleres på konsoll.

Spillet skilter med tre store kampanjer, og to ulike fraksjoner. Totalt kan du leke deg med over femti forskjellige enheter, og spillet har alt fra infanteri og stridsvogner til skip og fly. I tiden som har gått siden PC-lanseringen, har spillet også fått en gratis ekspansjon med det fantasifulle navnet Trains. Denne er selvsagt også inkludert i spillet når du kjøper det på konsoll.

Utvikleren bak Battle Worlds: Kronos er tyske King Art Games, som nok er mest kjent for det glimrende eventyrspillet The Book of Unwritten Tales. Etter at de lagde Battle Worlds: Kronos har de tydeligvis fått smaken på litt mer strategiske spill, for nå jobber de med et taktisk rollespill ved navn The Dwarves.

Her er en trailer fra Battle Worlds: Kronos (jeg fant faktisk ikke noe fra konsollversjonen, så denne er fra 2013):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.