Call of Duty: Modern Warfare får nyversjon

Activision har annonsert en liten overraskelse sammen med nye Call of Duty.

I dag har Activision annonsert Call of Duty: Infinite Warfare, det neste kapittelet i en av spillindustriens mest suksessrike serier. Denne gangen foregår handlingen ikke bare på vår egen klode, men også i solsystemet rundt – og det ser til og med ut som vi får fly romskip. Spillet ser ut til å bli det friskeste Call of Duty-spillet på lenge, og du bør definitivt ta en titt på traileren.

Klassiker i ny drakt

Men Activision har også annonsert Call of Duty: Modern Warfare Remastered, en nyversjon av spillet som virkelig plasserte serien på verdenskartet. I pressemeldingen lover de at den nye utgaven får et helt nytt grafisk nivå, og realisme som ikke var mulig da spillet opprinnelig kom ut.

Pressemeldingen nevner forbedret teksturoppløsning, HDR-lyssetting, fancy partikkeleffekter og forbedret animasjon og lyd. Spillet inkluderer hele originalkampanjen, og den nettbaserte flerspillermodusen (med ti kart fra originalspillet).

Modern Warfare Remastered skal, i likhet med Infinite Warfare, lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One fredag den 4. november. Hvis man forhåndsbestiller det nye spillet, får man klassikeren med på kjøpet. Forhåpentligvis kan det også skaffes uavhengig.

Her er den stilige traileren (som naturlig nok vier mest tid på Infinite Warfare):

I tillegg kan du ta en titt på denne «bak scenene»-videoen fra nyversjonen av Modern Warfare:

Forresten: Om du vil ha et litt skumlere førstepersons skytespill, kan du jo ta en titt på den ferske Space Hulk: Deathwing-traileren!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.