Vinterkrig i Order of Battle: Pacific

I 1939 ble nøytrale Finland angrepet av Sovjetunionen. Nå kommer vinterkrigen til strategispillet Order of Battle.

Order of Battle er et turbasert strategispill satt til andre verdenskrig. Spillet følger i fotsporene til SSI-klassikeren Pacific General, og er rimelig enkelt å forstå. Hovedspillet er egentlig satt til glovarme omgivelser i Stillehavsområdet, men nå har utviklerne i Artistocrats annonsert en langt kjøligere ekspansjon.

Det er ikke bare snø og elendighet.
Det er ikke bare snø og elendighet.

I Order of Battle: Winter War får vi en kampanje som følger den finske hærens forsvar mot den på papiret fullstendig overlegne invasjonsstyrken fra Sovjetunionen. Handlingen foregår både sommers- og vinterstid, og med snøen og kuldegradene følger nye funksjoner.

Disse inkluderer snø som hindrer fremkommeligheten og innsjøer som fryses til, slik at man kan krysse dem (men naturlig nok stiller litt svakere om man blir angrepet der). Vi loves selvsagt også nye enheter å kommandere.

Ekspansjonspakken skal lanseres for PC og Mac om noen uker. Om du har lyst til å bli ulvemat så raskt som mulig, kan du registrere din interesse for å teste ekspansjonen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.