Dawn of War III er annonsert

Mennesker og rom-orker braker sammen på nytt, og vi loves enorme slag med superenheter og basebygging.

At Relic Entertainment jobber med det tredje spillet i Warhammer 40,000: Dawn of War-serien, har vi for så vidt «visst» ganske lenge. I går ettermiddag kom imidlertid den offisielle annonseringen av Dawn of War III, sammen med en kul (men intetsigende) trailer.

Ifølge pressemeldingen vil Dawn of War III kombinere de store slagene fra Dawn of War med mulighetene til fokuset på helter fra Dawn of War II. Vi loves muligheten til å lede svært store hærer, der fotsoldatene og heltene får følge av gigantiske, tobeinte kamproboter.

Jeg knabbet dette bildet fra PC Gamer.
Jeg knabbet dette bildet fra PC Gamer.

Her er et skrytesitat fra produsent Stephen MacDonald:

– Dette er Dawn of War-spillet tilhengerne har ventet på. Våre største enheter noensinne? Sjekk. Gigantiske laserkanoner som går i bane rundt planeten? Sjekk. Basebygging, episke helter, enorme slag, alt er med. Gjør dere klare for det største Dawn of War-spillet noensinne.

Dette er faktisk det første spillet Relic Entertainment har produsert fra bunnen av som Sega-studio. Sega kjøpte utvikleren i forbindelse med konkursen til deres tidligere eiere i THQ, i 2013, og Company of Heroes 2 ble lansert samme år. En skal ikke se bort i fra at skraltende økonomi hos THQ var med å forme utviklingen av det spillet.

Spillet skal lanseres i 2017. Du kan sjekke det offisielle Dawn of War-nettstedet (samt PC Gamers eksklusive sniktitt) for mer informasjon, samt ta en titt på denne annonseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.