Retrospillet The Abbey of Crime søker Greenlight-støtte

Gratis nyversjon av et klassisk, spansk eventyr løst basert på Rosens navn av Umerto Eco.

På åttitallet og deler av nittitallet var det et yrende spillutviklermiljø i flere europeiske land, som dessverre gikk under radaren i resten av verden, ettersom mange av spillene aldri kom ut på engelsk. Et slikt spill var The abbey of Crime (eller La abadía del crimen), som ble produsert av spanske Opera Soft og lansert i 1987.

Dette er et isometrisk eventyr inspirert av Umberto Eco-romanen Rosens navn. Spillet er satt til middelalderen, og du leder en monk og lærlingen hans i deres forsøk på å finne ut hvem som står bak en serie grusomme mord i et kloster. Spillet skilter blant annet med en dynamisk verden der klosterets beboere lever sine egne liv uavhengig av hva spilleren foretar seg.

Tidligere i år dukket en nyversjon av spillet opp på Windows, MacOS og Linux, med forbedret grafikk og grensesnitt. Utviklerne fikset også flere feil i spillet. Nyversjonen kan allerede lastes ned gratis fra skapernes nettsted, men nå vil de gjerne lansere den på Steam også. Stikk innom Greenlight-siden til spillet om du har lyst til å hjelpe dem.

Her er en trailer:

Her kan du se originalen på Amstrad CPC:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.