Final Fantasy X/X-2 HD Remaster kommer til Steam

Og lanseringen finner sted allerede denne uken.

De japanske rollespillene Final Fantasy X og Final Fantasy X-2 har aldri vært tilgjengelige på PC før, men på torsdag lanseres de på Steam i HD-utgaver. Samlepakken Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ble opprinnelig lansert på konsoll i 2013, og har senere dukket opp på PlayStation 4.

Klassikere i ny drakt.
Klassikere i ny drakt.

De to spillene foregår i en verden som heter Spira. I det første spillet følger vi blitzball-spilleren Tidus, som sammen med en magiker ved navn Yuna legger ut på en reise for å redde verden fra et forferdelig monster som legger hele byer øde. Spillet skilter med episke, dataanimerte filmsekvenser og et interessant, taktisk kampsystem. I Final Fantasy X-2 finner handlingen sted to år etter hendelsene i originalen.

Remaster-utgaven er basert på den internasjonale versjonen (Japan og Europa), og skilter med oppgraderte teksturer og HD-oppløsning. Bakgrunnsmusikken skal også være nyinnspilt, og spillet får autolagrefunksjon og muligheten til å «jukse» om du blir lei av kampene.

Final Fantasy X kom først ut i 2001 i Japan, og regnes som en av de store klassikerne på PlayStation 2. Oppfølgeren kom i 2003.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.