Nytt samlekortspill fra Spectromancer-skaperne

Nå kan du teste Astral Heroes, som kommer fra utviklerne bak et av sjangerens aller beste spill.

Det er neppe spesielt enkelt å hevde seg i en sjanger der vi allerede har Magic: The Gathering og Hearthstone, men russerne bak Astral Heroes har i alle fall én ting som taler i deres fordel: De har allerede laget et av markedets absolutt beste fantasy-kortspill: Spectromancer.

Presentasjonen minner om Spectromancer.
Presentasjonen minner om Spectromancer.

I motsetning til Spectromancer skal Astral Heroes være gratis å spille, men utviklerne lover at alt skal være tilgjengelig via spill og at du skal slippe å «grinde i månedsvis» for å bygge opp en konkurransedyktig kortstokk.

Spillet får også en tøff datamotstander som du kan bryne deg på, og en enspillerkampanje du kan følge om du ikke har lyst til å spille mot folk på nettet. Daglige utfordringer, samt globale turneringer og poengtavler loves vi og.

Utviklerne skriver at vi får et rikt bibliotek med forskjellige kort (både magiske angrep og monstre), og at selv de billigste kortene har egenskaper som gjør dem potensielt farlige. Det rimer godt med mine Spectromancer-erfaringer, der mange av de beste strategiene jeg lærte meg benyttet seg tungt av billige kort.

Du kan teste en betaversjon av Astral Heroes allerede nå, eller gi din stemme for å hjelpe spillet komme på Steam. Her er litt gameplay fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.