TransOcean 2 får hard medfart av brukerne

Det ser ut som vi fortsatt må vente en stund på at noen skal lage en god Ports of Call-arvtaker.

Et av spillene vi har hatt på radaren her i Spillhistorie.no, er det økonomiske TransOcean 2: Rivals. Originalspillet var rimelig solid, og utviklerne lovet at oppfølgeren skulle ta enda et steg videre, ved at de tingene som ikke fungerte så godt med originalspillet skulle fikses.

Dessverre ser det ikke helt ut til at ting har gått som de skulle, for etter at spillet ble lansert i går kveld, har det stort sett fått negative brukeromtaler. Publikum klager på at utviklerne har gått i en retning de ikke ønsket, og i stedet for å fikse de tingene som ikke fungerte så godt, har gått bort fra de tingene som faktisk gjorde det.

Fin grafikk, i alle fall.
Fin grafikk, i alle fall.

Hendig pausefunksjon

En av tingene brukerne kritiserer, er at spillet ikke lenger har en skikkelig pausefunksjon. Dette har heldigvis utviklerne nå sagt at de vil implementere så raskt som mulig.

Det er imidlertid allerede nå mulig å trykke mellomromsknappen raskt to ganger etter hverandre for å sette spillet på pause slik at du kan gi ordre og så videre. Dette er visstnok en «bug», men skal vi tro enkelte av de positive anmeldelsene som har dukket opp, gjør det spillet mye bedre.

Om du forhåndsbestilte TransOcean 2 i den tro at det kunne bli en skikkelig arvtaker etter Ports of Call, er det kanskje greit å vite at Steam nå gir deg pengene tilbake uten spørsmål, såfremt du ikke har hatt tilgang på et spill i mer enn to uker, og heller ikke har spilt det i mer enn to timer totalt.

Så kan man selvsagt følge med på om utviklerne klarer å få skuta på rett kjøl, og eventuelt kjøpe spillet da. Alternativt kan du selvsagt krysse fingrene – utviklerne gjør det nemlig klart at de planlegger å lytte til kritikken. Her er en melding som ble postet på Steam-forumet i går kveld:

Hi everyone!

Since our launch yesterday evening we have received loads of helpful feedback from old and new players of TransOcean, which has shown us that many of you are unhappy with the significantly faster gameplay of TransOcean 2: Rivals in comparison to its predecessor. We are really sorry for that because your opinion and your enjoyment of the game are of course extremely important to us. This is why we are very glad that we are able to announce the first big update for TransOcean 2: Rivals today: In addition to many improvements regarding the gameplay and some bug fixing, the update will also introduce the much desired option to PAUSE the game!

Here is a first look into how the new pause function will work:
The new pause feature will be enabled by default in the single-player mode with the option to disable it anytime to use the real-time gameplay. While the pause feature is enabled, the game pauses automatically for example every time a ship reaches a port, when you change into the port view, while you look at the contracts, as soon as a ship has been repaired or upgraded in the wharf or while you are looking at your statistics.

Work on the update is already in full swing. If everything goes to plan, we will be able to make it available to you after it has been thoroughly tested right at the start of next week. We will of course remain present in this forum in order to keep listening to your feedback and note down your wishes for the game.

We would like to express our sincere thanks to all of you for your thoughts and opinions on TransOcean 2 and of course also for your patience.

Your TransOcean team

En kommentar om “TransOcean 2 får hard medfart av brukerne”

  1. Jaså ja. Sånn kan det gå!

    Blir nok uansett venting på godtilbud fra min side da, så mange andre mulige godsaker som tar prioritet.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.