Nå kan du se Grand Canyon i American Truck Simulator

Arizona-ekspansjonen er ute (og gratis).

American Truck Simulator er et åpen verden-basert lastebilspill der du må tjene penger på å frakte varer på de amerikanske veiene. Da spillet ble lansert, var delstatene California og Nevada inkludert. Nå har utviklerne lansert en tredje delstat, nemlig knusktørre Arizona.

Denne lastes ned som en normal oppdatering, og er helt gratis. I tillegg til kjente veistrekninger som Route 66 og landemerker som Grand Canyon og Colorado River, inkluderes 15 nye byer, inkludert Phoenix, Tucson og Flagstaff. Oppdateringen legger også til litt ekstra innhold i de allerede eksisterende delene av spillkartet, slik som Highway 101 mellom San Rafael og Eureka i California.

Om du vil vite mer om American Truck Simulator, kan du lese mine inntrykk. Her er en (kremt) trailer fra Arizona-utvidelsen:

Jeg har testet ekspansjonen litt, og føler definitivt at utviklerne har gjort en god jobb med det nye innholdet. Det virker autentisk og er ganske detaljert, med flere kule veistrekninger. Ved lansering var kartet i American Truck Simulator litt lite, men nå som Arizona er med, føles det mye mer omfattende.

Om alt går etter planen for SCS Software, er dette bare begynnelsen, og det ultimate målet er å kunne kjøre fra kyst til kyst i USA. Om spillet noensinne kommer så langt vites ikke, men det blir spennende å se hvor de tar spillet videre. Personlig ønsker jeg meg litt mer grønt nå, så jeg håper de i første omgang utvider nordover (til Oregon og Washington) i stedet for østover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.