Saints Row-skaperne med nytt åpen verden-spill

Agents of Mayhem ser ut til å bli like vanvittig som deres forrige serie.

Etter det forrige Saints Row-spillet, var det nok mange som lurte på hvor i alle dager utviklerstudioet Volition kunne ta serien videre. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at deres neste spill ikke er et Saints Row-spill i det hele tatt, men noe helt nytt.

Spennende.
Spennende.

Det vil si; «helt nytt» er nok å ta litt i. Agents of Mayhem er et nytt navn, men det er fortsatt snakk om et eksplosivt åpen verden-spill med kraftig overdrevne spillelementer og en handling full av humor. Moroa foregår dessuten fortsatt i Saints Row-universet, så vi kan forvente nok av referanser og delte historie-elementer.

Spillet følger organisasjonen M.A.Y.H.E.M. (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds), en global organisasjon bestående av superagenter fra hele verden. Disse jobber for å kjempe mot en organisasjon ved navn L.E.G.I.O.N. (League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations), som i tillegg til å være superonde, også er flinkere til å sette sammen forkortelser.

Agents of Mayhem skal lanseres neste år, og kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Her er den første traileren (intetsigende, men for så vidt kul):

I mine øyne er Saints Row-serien noe av det aller beste innenfor åpen verden-sjangeren, og jeg liker spesielt godt retningen serien tok fra og med treeren. Med Agents of Mayhem ser Volition ut til å fortsette i nesten samme retning (antakeligvis enda flere eksplosjoner, men færre kjempedildoer). Jeg tillater meg å glede meg litt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.