Skap kaos og terror i House of the Dying Sun

Det lekre romspillet har blitt lansert i «early access», og fått en veldig positiv mottakelse. Se den heftige traileren.

House of the Dying Sun var tidligere kjent under navnet Enemy Starfighter, og er et romskipspill der du får rollen som «slemming». Et gammelt imperium er i ferd med å falle sammen, og du leder en gruppe som er lojal mot den nå avdøde keiseren. Jobben din er rett og slett å sikre at opprørerne lider, ved å skape så mye kaos og terror som mulig.

House of the Dying Sun
Jeg liker virkelig presentasjonen.

Spillet er et klassisk romskipspill i stil med Wing Commander og X-Wing, men gir deg litt flere muligheter enn inspirasjonskildene. Du kan nemlig også hoppe ut av romskipet ditt for å gi detaljerte ordre til resten av gruppen din, i strategimodus. Du kan også pause handlingen, for å planlegge dine neste trekk.

Tidliglansering

Nå har House of the Dying Sun blitt lansert i «early access», for den siste finpussen. Nesten all funksjonaliteten er på plass, og det samme er innholdet. Planen er at den ferdige versjonen skal komme ut på sensommeren. Mottakelsen så langt er «veldig positiv», med 61 positive brukeranmeldelser og tre negative.

Spillet er i stor grad utviklet av én mann.
Spillet er i stor grad utviklet av én mann.

Spillet støtter VR-sett som HTC Vive, samt 21:9-oppløsning om monitoren din har det. Merk at du bør ha enten håndkontroller, eller bruke tastatur og mus. Du kan konfigurere kontrollene selv, men det er i utgangspunktet ikke noen offisiell støtte for joystick.

I forbindelse med «early access»-lanseringen, ga utvikleren ut en heftig trailer. Jeg elsker lyddesignen her (både effektene og den Battlestar Galactica-inspirerte musikken). Den Homeworld-aktige visuelle presentasjonen er heller ikke å forakte. Ta en titt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.