Steamworld Heist har fått HD-versjon

Bli rompiratrobot i dette turbaserte spillet, som nå er ute for PS4 og PC.

Steamworld Heist kom opprinnelig til 3DS, men har nå funnet veien til PC, PlayStation 4 og Vita i en oppgradert utgave (versjoner for Wii U og Xbox One følger senere). Dette er et turbasert taktikkspill der du leder en gjeng rompirat-roboter rundt i universet, på jakt etter andres eiendeler.

Bomma!
Bomma!

Du ser handlingen fra siden, og spillet har et Worms-aktig siktesystem som gir deg full presisjon. Kulene spretter omtrent som biljardkuler når de treffer overflater, så du trenger ikke sikte direkte på fienden for å treffe.

Vi loves mellom 15 og 20 timer med datagenerert moro i kampanjemodusen, og når du har fullført denne, kan du spille i New Game+. Det er også en nedlastbar ekspansjon tilgjengelig (vanligvis noe jeg ville ha ergret meg over, men siden spillet allerede har vært ute en stund på 3DS, er det mer forståelig). Ta en titt på traileren:

Dette spillet er forøvrig en slags oppfølger til Steamworld Dig, et spill jeg koste meg skikkelig med.

En kommentar om “Steamworld Heist har fått HD-versjon”

  1. Spilte vel steamworld dig en gang uten at jeg kom såå langt før jeg gav meg. Mulig det er grunnen til at jeg har oversett denne. Men steamworld heist ser jo litt frisk ut. Nok et spill jeg må huske på å legge til i huskelista mi!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.