Nye bilder fra Civilization VI

Det allerede ganske etterlengtede strategispillet ser bedre og bedre ut.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært litt skeptisk til den visuelle stilen i Civilization VI. Jeg var veldig glad i den mer realistiske tilnærmingen i Civilization V, og har til og med brukt modifikasjoner for å få spillet til å se enda mer realistisk ut, så den mer karikerte og, ærlig talt, litt barnslige grafikken i de første skjermbildene falt ikke helt i smak.

Å si at jeg nå har forandret mening, er å ta litt i. Men jo mer jeg har sett av den nye grafikken, jo mer føler jeg at det egentlig ser ganske fint ut. Ikke slik jeg personlig ønsket at det skulle se ut, men fint likevel. I går ga Firaxis ut tre nye skjermbilder, og jeg liker spesielt godt det der kameraet er «zoomet» langt ut. At det skjermbildet fungerer såpass godt er gode nyheter, siden det tross alt er en kameravinkel omtrent lik den de fleste kommer til å bruke når de spiller spillet.

Her er de nye bildene:

civilization vi 3

civilization vi

civilization vi 2

I tillegg til disse bildene, har Firaxis nylig lagt ut en håndfull bilder som viser hvordan du forholder deg til bystatene i spillet. Disse bildene følges av litt informasjon om temaet på det offisielle nettstedet. Kort sagt virker de nye bystatene mer strømlinjeformet, og kanskje også litt mer oppdragsfokusert enn de gamle. Her er de nye bystat-bildene:

Spillet ser også ganske pent ut i bevegelse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.