Dolphin-emulatoren har fått stor oppdatering

Har blitt mye mer kompatibel enn før, og kjører samtidig mye raskere.

Dolphin er en emulator som lar deg spille GameCube- og Wii-spill på PC, i full HD og med flerspiller over nettet. Nå har utviklerne lansert versjon 5.0 av emulatoren, flere år etter at den forrige utgaven kom ut. For den nye versjonen har de fikset en bråte feil og problemer med tidligere utgaver, og dermed økt kompatibiliteten kraftig.

Utviklerne er spesielt stolte over at Dolphin nå emulerer zFreeze skikkelig, slik at du for eksempel kan spille Rogue Squadron II på den.
Utviklerne er spesielt stolte over at Dolphin nå emulerer zFreeze skikkelig, slik at du for eksempel kan spille Rogue Squadron II på den.

I tillegg har de lagt inn en rekke mekanismer som skal gjøre emulatoren raskere, og lover dermed økt kompatibilitet kombinert med økt hastighet.

Dette betyr samtidig at kravene til systemet ditt har økt. Du må ha både 64-bits hovedprosessor og operativsystem, Windows XP-støtten er droppet, og Windows Vista støttes ikke lenger offisielt. I tillegg må du ha et skjermkort med støtte for Direct 3D10 eller OpenGL3.

Emulatoren er fortsatt gratis, og kan lastes ned direkte fra utviklernes nettsted. Husk at mens emulatorer som dette er lovlige, er det ikke lovlig å bruke dem til å spille piratkopierte spill. Men det visste du vel. Her er en video som viser den nye funksjonaliteten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.