Lekre piksler i Super Mutant Alien Assault

Nå har det eksplosive arkadespillet fått lanseringsdato for PC og konsoll.

Super Mutant Alien Assault er et todimensjonalt actionspill inspirert av Vlambeer-klassikeren Super Crate Box. Du og en eventuell venn må kjempe dere gjennom en serie stadig tøffere skjermer fulle av romvesener, ved hjelp av en rekke varierte våpen og spesialegenskaper. Men pass på: Om du spiller i samarbeidsmodus, kan medspillerens granater skade deg også.

Jeg vet ikke om det er meningen, men det er noe herlig Amiga-aktig over grafikken.
Jeg vet ikke om det er meningen, men det er noe herlig Amiga-aktig over grafikken.

Det lønner seg å være rask, for jo mer tid du bruker, jo større er sjansen for at fiendene muterer seg større og sterkere.

De individuelle skjermene i spillet er dataskapte, og dermed forskjellige for hver gang du spiller. Du vet heller aldri hvilke våpen du vil få tilgang til, eller fiender du vil møte. Det er med andre ord ikke mulig å spesialisere seg til å bli ekspert med ett våpen, her må du kunne drepe med det du får utdelt.

Super Mutant Alien Assault har vært i «early access» på Steam en stund (jeg har kjøpt det, og likte det da jeg testet det for noen måneder siden). Nå kommer fullversjonen, og den slippes i tillegg til PC også på Xbox One og PlayStation 4. Lanseringsdatoen er satt til 12. juli, og her er en trailer:

NB: Utvikleren påpeker at spillet fungerer best med håndkontroller. Men det støtter tastatur også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.