Kerbal Space Program kommer til konsoll denne uken

Med mindre du eier en PlayStation 4 og bor i Europa. Dangit!

Kerbal Space Program har tatt PC-markedet med storm, og nå skal den ambisiøse romsimulatoren – der du får drive ditt eget romprogram på planeten Kerbin – også gi konsollspillere sjansen til å gjenskape Apollo-programmet i spillform. Og mye mer, selvsagt.

Lanseringen finner sted fredag 15. juli for Xbox One, og i dag for PlayStation 4. Men PlayStation 4-lanseringen er dessverre kun for amerikanerne; det er ikke satt noen dato for den europeiske utgivelsen. Utviklerstudioet Squad lover at den skal komme så snart som mulig, ifølge Eurogamer.

Her er en gameplay-trailer fra PlayStation 4-versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.