Science-fiction fra Sir, You Are Being Hunted-skaperne

Signal from Tölva er et åpen verden-skytespill satt til en planet befolket av roboter.

Britiske Big Robot har annonsert sitt andre spill, og i likhet med deres første dreier det seg i stor grad om roboter. I The Signal from Tölva foregår handlingen på en fjern planet der man har funnet noe mystisk i ruinene etter en eldgammel sivilisasjon, og nå kjemper flere robot-fraksjoner om makten.

Du kan ta kontroll over ulike roboter, og utforske et stort spillområde på jakt etter den for lengst døde sivilisasjonens hemmeligheter. Her må du forholde deg til flere fraksjoner som kjemper mot hverandre, og du kan velge å støtte noen av dem for å skaffe deg allierte og påvirke maktbalansen i området. Du kan også hacke andre roboter til å kjempe med deg.

Det blir også mulig å utstyre roboten din med ulike hjelpemidler og våpen. Om du dør, kan du enkelt og greit ta over en annen robot.

Spillet skal ha vært under utvikling i to år, og skal lanseres for Windows og Mac tidlig neste år. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.