Ta en titt på denne nyversjonen av Metroid 2

Etter flere års utvikling har fan-prosjektet AM2R blitt lansert.

AM2R er en uoffisiell nyversjon av Nintendo-klassikeren Metroid 2 for Windows og Linux. Spillet er ikke helt trofast mot originalen; det låner elementer fra nyere spill i serien, slik som «det hurtige gameplayet fra Metroid: Zero Mission» og «stemningen og ensomheten fra Super Metroid». I tillegg kan du se frem til smartere fiender, nye områder og et kart som du kan bruke til å finne ut hvor du er.

Nintendo har så langt ikke reagert på utgivelsen, men man vet jo aldri. Dette er åpenbart et kjærlighetsprosjekt laget av og for tilhengere av Metroid-serien, men det kan jo være lurt å snappe det opp før eventuelle hjerteløse advokater finner på å skape trøbbel.

Oppdatering: Nå har advokatene dukket opp. Men torrent-lenken virker fortsatt aktiv.

Utviklerne er i alle fall optimister, og lover at de har mange forbedringer planlagt for senere versjoner av spillet. Her er forresten en snasen liten trailer:

En kommentar om “Ta en titt på denne nyversjonen av Metroid 2”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.