Her er de første bildene fra Outcast: Second Contact

Åpen verden-klassikeren er tilbake i ny ham.

Den franske utgiveren Bigben har gitt ut de første skjermbildene fra Outcast: Second Contact, sammen med en beskjed om at spillet skal bli tilgjengelig i mars 2017, og komme til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Outcast: Second Contact er en utvidet og modernisert versjon av åpen verden-eventyret Outcast, som ble lansert i 1999. Da spillet ble annonsert tidligere i år, sa en av de sentrale mennene bak originalspillet, Yves Grolet, følgende i en pressemelding:

– Vi er stolte av at Outcast fortsatt regnes som en klassiker. Nå bruker vi samme team og lidenskap for å jobbe med nyversjonen som tilhengerne har ønsket i årevis. Målet vårt er å vise nøyaktig hvor moderne spillet er med nåtidens grafikk og forbedrede spillelementer, samtidig som vi beholder originalens sjarm.

Sjekk spillets nettsted for mer informasjon. Her er de nye bildene:

OUTCAST-Second-Contact_REVEAL_S02

OUTCAST-Second-Contact_REVEAL_S01

OUTCAST-Second-Contact_REVEAL_S00

Det er forøvrig mulig å kjøpe en forbedret utgave av originalspillet på nettet. Outcast 1.1 finner du på både Steam og GOG.

En kommentar om “Her er de første bildene fra Outcast: Second Contact”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.